Hans' Weerweb

13-10-2024 - Bouncing back....

... we herstellen van onze COVID.

We herstellen van onze COVID. Gelukkig, we (nou vooral ik) waren er behoorlijk ziek van maar gelukkig nu herstellende. Het virus moet degenen die denken dat het geen rol meer speelt, je er geen rekening mee meer hoeft te houden, dat het allemaal fake nieuws was van overheden om ons te knechten en dat vaccinaties alleen maar bedoeld zijn om nanobots te implementeren etc. etc. wel erg dankbaar zijn. Zo kan het lekker blijven rondgaan en muteren tot ??? Laten we hopen dat het meevalt - en mee blijft vallen. 
We hadden de pech besmet te raken een week (!) voor onze herhaalprik (jawel), net zoals ik vorig jaar een zware griep opliep een week voor de griepprik. Iets met duveltje op je schouder?

Lieve mensen, laat fake-nieuws en desinformatie voor wat het is en blijf alert op corona. Het is zooi en wel degelijk voor sommigen levensbedreigend. Als we dat met z'n allen doen blijft het onder controle en hoeven we niet meer met *!&^*&#$% coronamaatregelen te maken te krijgen.

Je voelt je niet goed en snottert? Doe een zelftestje, zo gedaan en je weet wat te doen (of niet nodig natuurlijk en hopelijk 🙂)

Geplaatst 15-10-2024 20:07
Gewijzigd 15-10-2024 20:17

Sluiten

Web Analytics